15 жовтня у КЗ ЛОР «Історико-краєзнавчий музей» за адресою: м. Винники, вул. Івасюка 5 відбулася презентація книги Антона Крушельницького «Дужим помахом крил»

Видання є третім із серії «Винниківська бібліотека», яке започаткувала міська рада м. Винники з метою популяризації творчості та вшанування пам’яті визначних особистостей, які проживали у Винниках на початку ХХ століття. У програмі заходу також презентація попередніх видань: Катря Гриневичева «Шоломи в сонці» та Іван Липа «Війна, Смерть і Любов».
Презентація відбулася за участю українського історика, фахівця у галузі спеціальних історичних дисциплін, зокрема архівознавства, геральдики, документознавства Івана Сварника, видавця, письменника Юрія Николишина, історика Андрія Павлишина, голови Львівського регіонального суспільно-культурного товариства «Надсяння» Соломії Риботицької, а також правнучки А. В. Крушельницького – громадсько-політичної діячки, науковця Тетяни Крушельницької.
У програмі презентації відкрито виставку «Антін Крушельницький, Іван Липа, Іван Огієнко. Епоха боротьби за свободу і незалежність України».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *