Запрошуємо на виставку скульптур Данила Книшука «Відомі постаті України»

З 6 червня КЗ ЛОР «Історико-краєзнавчий музей» запрошує на виставку скульптур Данила Книшука «Відомі постаті України» до виставкової зали музею за адресою: м. Винники, вул. Івасюка 5.

На огляд відвідувачів представлені скульптурні образи знаних особистостей, таких як Любомир Гузар, Мирослав Попович, Мирослав Скорик, Євген Станкович, Валентин Сільвестров, Ліна Костенко, Іван Марчук, Іван Малкович, Василь Ломаченко, Володимир Кличко, Лесь Задніпровський, Валентин Козлов, Олександр Печериця, Олег Виноградов, Іван Франко, Андрей Шептицький та інші.

Основною метою проєкту є розкриття внутрішнього світу обдарованих і діяльних людей через скульптуру, її образно-технічні можливості, а також виховування патріотичних почуттів шляхом безпосереднього знайомства з образами видатних особистостей втілених у скульптуру. Загалом, мета проекту – плекати почуття відповідальності та гідності бути українцем. Шанувати, любити та пишатись нашою батьківщиною.

На виставці експонується 26 скульптур.

Книшук Данило Михайлович народився 2 грудня 1978 року у Києві. До 2005 р. проживав у Івано-Франківську, де закінчив Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу. З 2000 року займався творчою діяльністю, графікою і скульптурою. У 2012 р. закінчив Національну академію образотворчого мистецтва та архітектури за спеціальністю «Монументальна скульптура». Був учасником багатьох скульптурних конкурсів.

З 2012 року також займався любительською журналістикою. Був учасником та переможцем багатьох скульптурних конкурсів. Зараз проживає та працює у м. Києві.

https://www.facebook.com/Art-project-of-Ukrainian-sculptor-Knyshuk-Danylo-Personality-357134041735419/videos/1195028177321784

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *