Благодійний ярмарок

Ми живемо у непрості часи – триває війна за незалежність України. Щодня українські воїни, ризикуючи власним життям, обороняють від загарбників кожен клаптик української землі. Тому наше завдання в тилу – не стояти осторонь, а зберегти нашу історію та культуру та допомагати нашим ЗСУ на шляху до перемоги. Підтримайте, будь ласка, наш захід, на якому ми плануємо зібрати кошти на «пташку» для наших воїнів. Разом ми зможемо багато!

27-28 травня 2023 року КЗ ЛОР «Історико-краєзнавчий музей» разом з офісом Львівської громади у м. Винники запрошує винниківчан та гостей міста на благодійний ярмарок до музею.

Гості ярмарку матимуть змогу взяти участь у майстер-класах із ткацтва та гончарства, лотереї та аукціоні. А також матимуть змогу скуштувати різні види сирів, солодощі, м’ясні вироби, придбати продукцію винниківських пасічників, а також вишивані вироби народних майстрів, кераміку різних районів Галичини і багато інших цікавинок зі Львівщини, Івано-Франківщини, Тернопільщини, Закарпаття, Волині.

У програмі заходу проходитиме БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ: у  суботу – з 15 до 18 год, у неділю – з 15 до 19 год.

Учасники концерту –  вихованці культурних та освітніх закладів міста Винники та відомі виконавці. У суботу участь у концерті візьмуть МИХАЙЛО МИРКА, фольк-бенд “КАВАЛЄРКА”, а у неділю  –  СОФІЯ ФЕДИНА та МИХАЙЛО МИРКА.

У нас ви можете оглянути виставку «Барви Покуття», проілюстровану світлинами українського фотографа-художника, піонера української кінематографії, етнознавця Юліана Дороша. Виставка представляє понад 200 творів з колекційної збірки Національного музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Й. Кобринського, серед яких вишиття, ансамблі святкового жіночого і чоловічого одягу, декоративно-ужиткові тканини кінця XIX-XX століть одного з найцікавіших своєю культурою, звичаями та мистецтвом історико-етнографічних районів України – Покуття.

Чекаємо вас у суботу та неділю за адресою: м. Винники, вул. В.Івасюка, 5.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *