Фестиваль сиру у Винниках об’єднав поціновувачів спілкування, традицій і культури

КЗ ЛОР «Історико-краєзнавчий музей» і Винниківська міська рада 19-20 травня провели Фестиваль сиру на території музею у Винниках.

В рамках фестивалю пройшов Ярмарок сирів та вин, ярмарок тканих та вишиваних виробів, кераміки, авторських прикрас, плетених виробів, вишиванок коломийських майстринь, відбулись різноманітні майстер-класи, працювала арт-майстерня, зона дитячих розваг.

Урочисто відкрили фестиваль у неділю, 20 травня. Де міський голова Винник Володимир Квурт привітав усіх гостей заходу та вручив квіти винниківським матерям-героїням, яким рішенням виконкому нараховано святкову нагороду.

«Цей фестиваль показує те, що зроблено людиною і зроблено для людей. Це те, що дає нам можливість говорити про збереження традицій, берегти свою ідентичність і, найголовніше – завжди мати хорошу нагоду, щоб зустрічати добрих друзів», – зауважив міський голова Винник Володимир Квурт.

У музичній програмі виступили вихованці Народного дому Винник, Будинку дитячої та юнацької творчості, школи мистецтв, а також пройшли театралізовані дійства, лицарські бої.

Джерело: Винниківська міська рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *